Legyen ez életed egyik legszebb napja!

Pincészetünk igen népszerű azok körében, akik különleges helyen szeretnék ünnepelni ezt a csodás napot. Impozáns főépületünk és rendezvénytermünk a környéken egyedi rusztikus dizájnnal és mediterrán stílusával már önmagában méltó hely arra, hogy ilyen jelentőségteljes napnak adjon otthont. Igyekeztünk olyan épületet alkotni, amely távol van a városok zajától, gyönyörű panorámával rendelkezik és olyan érzést nyúlt vendégeinknek, hogy máskor is el szeretnének jönni hozzánk…és úgy véljük a visszajelzések alapján, hogy ezeket a terveket sikerrel teljesítettük.

Tekintse meg videónkat a birtokról

Az Ebner Pincészet Szigetvártól 7 km-re fekszik csendes, nyugodt környezetben. Főépületünk teraszáról gyönyörű látvány tárult elénk ha végig kísérjük a lemenő Nap útját. Ebbe tájba szeretettünk bele 25 évvel ezelőtt és azóta is azon dolgozunk, hogy gondosan ápolt szőlőfürtjeinkből készített borainkkal emeljük e vidék fényét. Ha nem volt még nálunk és teheti, érdemes ellátogatni pincészetünkbe, ahol sok szeretettel várjuk.

Az esküvői vacsora

Az esküvő egyik legfontosabb része a vacsora. A násznép ez időtájt már picit kimerült a tapsolásban és a tűző nyári Nap sem a legbarátságosabb ha felfrissülésről van szó. Az Ebner birtokra megérkezve már frissítő itallal és kínáló falatokkal várjuk a násznépet. Az ital egy remek rozé gyöngyözőbor, illetve házipálinka, valamint alkoholmentes üdítőket, limonádét kínálunk az érkezőknek. A falatok a “birtok ízei”-t tartalmazzák, ugyanis különlegesen érlelt házi sonkát, zöldségeket tartalmaznak. A vacsora ételkínálatát úgy állítottuk össze, hogy mindenki megtalálja a számára leginkább íncsiklandozót. Az esküvő menüsora 6 fogásos, vidékies jellegű lakodalmi ételeket tartalmazó vacsora magas minőségben elkészítve. Az ajánlatunk ezt a sztenderd menüt tartalmazza, igény esetén ez változtatható.

Italkínálatunk

Az Ebner Pincészet borai igen elismertek mind a hazai, mind a nemzetközi borversenyken. Büszkék vagyunk ültetvényeinkre, hiszen minden évben számos díj elnyerésével hálálják meg az egész éves törődést. Italajánlatunk alapját emiatt az Ebner borok alkotják, melyekből korlátlanul fogyaszthatnak kedves vendégeink az lakodalom folyamán. Ezen felül szintén korlátlan az szénsavas üdítő (Cola, Narancs, Gyömbér, Tonic), illetve a levek (Narancs, Őszi, Alma) fogyasztása, valamint az ásványvíz (savas, mentes), kávé (Minden formája) és a csapolt sör is. A röviditalok igény szerint behozhatók akár a rendezvény előtti napon, így munkatársaink már behűtve tudják felszolgálni akár az érkező vendégek számára is. Az ajánlatunk ezt a sztenderd menüt tartalmazza, igény esetén ez változtatható.

Miért válassza az Ebner Pincészetet?