Panziónk fekvése igen népszerű a nagyvárosi vendégeink körében is. Itt kicsit el lehet vonatkoztatni a zsúfolt mindennapoktól, csend van, az ember teste és lelki megnyugszik. -mondják. Mi egyet értünk velük, hisz mi is azért szerettünk bele ebbe a helybe, mert igazán békés. A legtöbb ember vágyik a természetbe, és nálunk ezt a vágyat a kényelemmel ötvözhetik. Az Ebner Panzió magas minőségével és családi vendégszeretetével az Ön szívét is rabul ejti.

Panzióinkban összesen 24 szoba, illetve 1 apatman található. Túlnyomó részt 1-2 főt befogadó szobáink vannak, de 3, illetbe 4 ágyas szobáink is vannak. Mindegyikben található külön furdőszoba, melyekben wc, mosdó és zuhanykabin kapott helyett. Vannak közös ajtóval rendelkező, valamint klimatizált és LCD tévével felszerelt szobáink is. Mikor megterveztük panzióinkat az elsődleges a minőségi anyaghasználat és a kényelem volt, mert vendégeink elégedettsége a legfontosabb számunkra.

Bővebben

Panzióinkban három típusú szoba közül tudnak választani vendégeink, melyik inkább méretben térnek el egymástól. Áraink minden esetben tartalmazzák az Áfát, az idegenforgalmi adót, valamint a bőséges, svédasztalos reggelit is, mely a Panoráma Panzió rendezvénytermében kerül szervírozásra. Vendégeink fizethetnek készpénzzel, illetve bankkártyával is.

Foglaljon szállást egyszerűen az Ebner Panzióban. Kattintson a “Bővebben” gomba, töltse ki űrlapunkat, melyen keresztül leadhatja szobaigényét, kérjük írja le mettől meddig tartózkodna nálunk és természetesen elérhetőségeit, melyek valamelyikén kollégáink felkeresik 24 órán belül, hogy visszaigazolják a foglalást. Várjuk szeretettel!

PAnzió

Az Ebner Panzió Dél-Magyarországon, Pécstől 35, Szigetvártól 7 km-re helyezkedik el festői környezetben. A tiszta levegő, a csend, a nyugalom ami miatt vendégeink minket választanak. Távol a város zajától el lehet merülni gondolatainkban, jókat lehet beszélgetni a panorámás teraszon, közben felnyitva egy kellemesen lágy Ebner bort feledhetetlen pillanatokat teremtve. Az Ebner Panzió több épületből áll, melyek viszonylag közel vannak egymáshoz. Épületeinkben különböző típusú szobákkal tudunk szolgálni a hozzánk érkezőknek, melyek foglaltságáról érdemes az érkezés előtt tájékozódni.

Nagy épület

Ebben az igen látványos épületben összesen 12 szoba található, melyek közül 11 rendelkezik külön erkéllyel. Minőségében kimagasló anyagokkal dolgoztunk, ezzel is magas színvonalat adva Panziónknak. Szinte minden szobánkban található LCDtévé, melyeket a főbb csatornák elérhetőek, de PenDrive kompatibilis készülék az összes. 4 szobánkban klimatizált, melyek nyáron akár 20 fokossá is varázsolhatóak. Zárt pakolóval, és vidékies reggelivel várjuk vendégeinket, melyek beletartoznak az árba.

Nagy épület

Ebben az igen látványos épületben összesen 12 szoba található, melyek közül 11 rendelkezik külön erkéllyel. Minőségében kimagasló anyagokkal dolgoztunk, ezzel is magas színvonalat adva Panziónknak. Szinte minden szobánkban található LCDtévé, melyeket a főbb csatornák elérhetőek, de PenDrive kompatibilis készülék az összes. 4 szobánk klimatizált, melyek nyáron akár 20 fokossá is varázsolhatóak. Zárt pakolóval, és vidékies reggelivel várjuk vendégeinket, melyek beletartoznak az árba.

Csacsiház Panzió

Az Csacsiház Panzió 2013-ban épült, a Nagy épülethez hasonló stílust képvisel. 7 szobában, összesen 16 vendéget tudunk elszállásolni főként franciaágyakon, illetve egyik szobánk tartalmaz 1 franciaágyat és egy emeletes ágyat. Minden szobában külön fürdőszoba található. 2 szobánk egy társalgóból nyílik, ahová baráti társaságok, baráti párok kellemesebben érezhetik magukat. Valamennyi szobánk televízióval felszerelt, mely a főépülethez hasonlóan szintén LCD. Ezekhez a szobákhoz erkély nem tartozik, az udvaron lehetőség van kinti elfoglaltságot csinálni, a családosak labdázhatnak, tollasozhatnak… Szobaáraink mérsékeltebbek a főépület árainál.

Csacsiház Panzió

A Csacsiház Panzió 2011-ben épült, a Nagy épülethez hasonló stílust képvisel. 7 szobában, összesen 16 vendéget tudunk elszállásolni főként franciaágyakon, illetve egyik szobánk tartalmaz 1 franciaágyat és egy emeletes ágyat. Minden szobában külön fürdőszoba található. 2 szobánk egy társalgóból nyílik, ahová baráti társaságok, baráti párok kellemesebben érezhetik magukat. Valamennyi szobánk televízióval felszerelt, mely a főépülethez hasonlóan szintén LCD. Ezekhez a szobákhoz erkély nem tartozik, az udvaron lehetőség van kinti elfoglaltságot csinálni, a családosak labdázhatnak, tollasozhatnak… Szobaáraink mérsékeltebbek a főépület árainál.

Csacsiház II. Panzió

Ez az épület 2015-től bővíti a Csacsiház Panzió szobakínálatát. Összesen 3 szoba és 1 apartman került kialakításra ebben az épületben. Az összes szoba franciaágyas, míg az apartmanban egy plusz kihúzható kanapé is található. Itt helyet kapott még konyha, mely egybe van a társalgóval. Az épület mellett nagy, fűvel borított terület található, ami ideális a labdajátékok űzéséhez.

Csacsiház II. Panzió

Ez az épület 2015-től bővíti az Ebner Panzió szobakínálatát. Összesen 3 szoba és 1 apartman került kialakításra ebben az épületben. Az összes szoba franciaágyas, míg az apartmanban egy plusz kihúzható kanapé is található. Itt helyet kapott még konyha, mely egybe van a társalgóval. Az épület mellett nagy, fűvel borított terület található, ami ideális a labdajátékok űzéséhez.

Képgaléria

Tekintse meg az Ebner Panzióról készült képeket.

Tekintse meg 360 fotóinkat a Facebook-on

360 fokos fotóinknak köszönhetően, körbe tud nézni nálunk a plafontól a padlóig. Tekintse meg szobáinkat, rendezvénytermünket.

MEgnézem

Szoba árak

Szoba áraink

1 személy részére:     14.000 Ft/éj
2 személy részére:     18.000 Ft/éj 
(Klimatizált szoba: 21.000 Ft)
3 személy részére:     27.000 Ft/éj
(Klimatizált szoba: 29.000 Ft)
4 személy részére:     29.000 Ft/éj
(Klimatizált szoba: 34.000 Ft)

Foglalás

A feltüntetettt árak már tartalmazzák az ÁFA-t, valamint a bőséges, vidékies reggelit. Az idegenforgalmi adó ezen felül fizetendő.

Szobaárak

Szoba áraink

1 személy részére:     14.000 Ft/éj
2 személy részére:     18.000 Ft/éj 
(Klimatizált szoba: 21.000 Ft)
3 személy részére:     27.000 Ft/éj
(Klimatizált szoba: 29.000 Ft)
4 személy részére:     29.000 Ft/éj
(Klimatizált szoba: 34.000 Ft)

Foglalás

A feltüntetettt árak már tartalmazzák az ÁFA-t, valamint a bőséges, vidékies reggelit. Az idegenforgalmi adó ezen felül fizetendő.

Kisfaludy Pályázat – Panziófejlesztés

Kedvezményezett neve: Csacsiház Panzió Kft.
Projekt címe: Csacsiház Panzió Kft. Nagyépület komplex minőségi- és szolgáltatás-fejlesztése
Szerződött támogatás összege: 37 383 930 Ft
Támogatás mértéke: 70%
Projekt befejezési dátuma: 2019.11.19.
Projekt azonosító száma: TFC-1-1-1-2017-2018-00571

Projekt leírás:
A támogatásból 12 db szoba felújítása, korszerűsítése valósult meg. 14 db új tematikus szolgáltatás
került kialakításra. A fejlesztések eredményeképpen megvalósult a vendéglátó egység szolgáltatási
kapacitásbővítése és színvonalának növelése. Három csillagos „Panzió csillaggal” minősítés
megszerzésre került.

A támogatott projekt a Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program keretében valósul meg.

Foglalás

Várjuk az Ebner Panzióban!

Szállást akár az űrlapunk segítségével is tud foglalni, de megteheti a kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségeink bármelyikén, legyen szó akár e-mailről, akár telefonról. Ha az űrlapunkat választja, kérem írja le hány darab szobát szeretne, illetve hány főre foglal. Minden foglalást 24 órán belül visszaigazolunk*.

Minden esetben olyan kapcsolati adatokat adjon meg, melyen elérhetjük Önt, ugyanis a foglalás csak akkor tekinthető lezártnak, ha megerősítettük e-mailen, vagy telefonon.

*Amennyiben ez nem történne meg, kérem küldjön direktmailt az info@ebnerpince.hu címre, vagy hívjon minket telefonszámainkon, melyet a kapcsolatok menüben talál.

Köszönjük szépen!